Avond-, nacht- en weekenddienst – Huisartspraktijk van Brenk – Enschede
Jacob Roggeveenstraat 51 7534CD Enschede Tel:053-4617904
Header afbeelding

Avond-, nacht- en weekenddienst

Algemene informatie

Voor spoedeisende huisartsenhulp
’s avonds, ’s nachts, in het weekend en tijdens feestdagen

Huisartsenpost Enschede
Telefoon: 088-555 11 88
Voor inwoners uit de gemeenten Enschede en Haaksbergen.

Huisartsenpost Oldenzaal
Telefoon: 088- 555 11 22
Voor inwoners uit de gemeenten Dinkelland,Losser en Oldenzaal.

Huisartsendienst Twente-Oost (HDT-Oost) verzorgt in een samenwerkingsverband van alle 115 huisartsen in haar werkgebied de spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren.
Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op officiële feestdagen dringend huisartsenhulp nodig hebt, kunt u terecht bij HDT-Oost.

Er zijn twee hoofdlocaties van waaruit HDT-Oost spoedeisende hulp verleent:

  • Huisartsenpost Enschede
  • Huisartsenpost Oldenzaal

De huisartsenpost Enschede is er voor alle inwoners uit de gemeenten Enschede en Haaksbergen. Voor de weekend-/feestdagen van 08.00 tot 23.00 uur heeft de huisartsenpost Enschede een locatie in Haaksbergen geopend voor de inwoners van deze gemeente.
De huisartsenpost Oldenzaal is er voor alle inwoners uit de gemeenten Dinkelland, Losser en Oldenzaal.

Iedere patiënt die staat ingeschreven bij een huisarts uit bovengenoemde plaatsen kan een beroep doen op Huisartsendienst Twente-Oost. Ook patiënten die tijdelijk in ons werkgebied verblijven, zoals bijvoorbeeld toeristen of logés kunnen een beroep doen op onze organisatie.

Wanneer en hoe bereikbaar?

HDT-Oost is op maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend bereikbaar. In het weekend en op officiële feestdagen is er een 24-uurs dienst. Op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur blijft alles zoals u gewend bent en kunt u terecht bij uw eigen huisarts of zijn/haar vervanger.

U wordt verzocht altijd eerst telefonisch contact met HDT-Oost op te nemen.
088-555 11 88 is het centrale nummer van huisartsenpost Enschede dat alle inwoners uit de gemeenten Enschede en Haaksbergen kunnen bellen voor spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren.
088 – 555 11 22 is het centrale nummer van huisartsenpost Oldenzaal dat alle inwoners uit de gemeenten Dinkelland, Losser en Oldenzaal kunnen bellen voor spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren.

Waar kunt u ons vinden?

Huisartsenpost Enschede :voor patiënten uit de gemeenten Enschede en Haaksbergen:
Haaksbergerstraat 55, Enschede (ingang naast hoofdingang van Medisch Spectrum Twente).

U kunt uw auto parkeren (betaald parkeren) op het ziekenhuisterrein van het Medisch Spectrum Twente aan de Haaksbergerstraat.

Locatie Haaksbergen
Geopend op de weekend-/feesdagen van 08.00 tot 23.00 uur. Het praktijkadres is de op dat moment dienstdoende huisarts. Dit adres wordt door de doktersassistent aan u doorgegeven als u een afspraak hebt met de huisarts aldaar.

Huisartsenpost Oldenzaal: voor patiënten uit de gemeenten Dinkelland, Losser en Oldenzaal:
Prins Bernhardstraat 17, 7573 AM Oldenzaal, links van de hoofdingang van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente in Oldenzaal

Klik hier voor een plattegrond voor huisartsenpost Oldenzaal